Kort nieuws

Schade na ongeval Noorderdreef

Vrijdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Noorderdreef bij de kruising met De Steiger. Er zijn geen gewonden gevallen.

Het ongeval vond omstreeks 11:20 uur plaats. Een auto die over de Noorderdreef richting de A6 reed kwam in botsing met een, naar De Steiger afslaande, auto. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de betrokkenen te controleren op verwondingen. Er is niemand naar het ziekenhuis gebracht.

Beide auto’s hebben schade opgelopen en zijn door een berger afgevoerd. Het overige verkeer ondervond lichte hinder als gevolg van het ongeval. Vanaf de Noorderdreef kon men namelijk tijdelijk niet De Steiger inrijden en vanuit De Steiger kon men tijdelijk niet de Noorderdreef richting Centrum Haven oprijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *