Kort nieuws

Jongens beroofd van telefoons in Molenbuurt, getuigen gezocht

Twee jongens van 14 en 16 jaar oud zijn donderdagmiddag 15 november omstreeks 16.10 uur op de Binnenkruierstraat door twee iets oudere jongens beroofd van hun mobiele telefoons. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen van het voorval.

De slachtoffers werden opgewacht door de twee onbekende daders toen zij na een korte afspraak een schoolgebouw verlieten. Ze werden meegenomen naar een groenstrook in de buurt. Onder bedreiging met een steekwapen moesten zij hun telefoons afstaan. Ook werd er een klap uitgedeeld. Vermoedelijk hadden de daders hun beoogde doelwitten al achtervolgd vanaf de bushalte Molenbuurt Zuid. Ze ontkwamen via een steeg achter de woningen in de richting van het Wiekenpad.

Signalement

Het gaat om twee donkergetinte jongens in de leeftijd van 16 tot 18 jaar oud. Dader 1 droeg rastavlechtjes op zijn voorhoofd tot op de wenkbrauwen, droeg een donkere jas met capuchon, donkere kleding. Hij had een rugzak bij zich. Dader 2 had kort gemillimeterd haar, droeg donkere kleding met capuchon en zwart met gele schoenen.

Uw tip!

De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien van de beroving, wat eraan vooraf ging of de vlucht. Heeft u iets gezien? Of weet u wie de daders zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000 of www.meldmisdaad.nl.

Een gedachte over “Jongens beroofd van telefoons in Molenbuurt, getuigen gezocht

 • Fuck Holland!

  Oh wat zijn we in Nederland toch zo blij met al dat allochtonen TUIG in Nederland…echt een verrijking.
  En maar klagen over ‘racisme’ maar dan wel bij bijna iedere beroving of drugsdelict de dader zijn.
  Wanneer worden ze een keer WAKKER in Nederland!!
  Héél Almere is inmiddels al VERZIEKT door dit soort KLOTE jochies!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *