Kort nieuws

Gewonde bij aanrijding in Stedenwijk

In Stedenwijk heeft zaterdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een fietser. Een persoon is daarbij gewond geraakt.

Rond 23:10 uur kwamen ter hoogte van de kruising van de Veendamstraat met het Winschotenpad een scooter en een fietser met elkaar in botsing. De fietser raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De scooterrijder is na het ongeval niet gestopt.

Een traumahelikopter uit Amsterdam is geland op een grasveld naast de Charlie Chaplinweg in Filmwijk om daar het medisch personeel af te zetten. Zij werden vervolgens met een politieauto richting het incident gebracht.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *