Nieuws

Gewonde bij ongeval in Sluis

Vrijdagmiddag zijn hulpdiensten opgeroepen voor een melding bij de Kromme Weteringssluis vlakbij het kasteel. Tussen de sluisdeuren was een rubber bootje terecht gekomen. 

De hulpdiensten rukten massaal uit. Al snel werd opgeschaald naar een zogenoemd middelHV, waardoor nog meer personeel en materieel ter plaatse komt. Bij de sluis bleek een rubberboot tussen de deuren en de zijkant van de sluis te zijn beland. De opvarende van de boot raakte hierbij gewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het personeel van de traumahelikopter ondersteunde het ambulancepersoneel met de verzorging van de gewonde.

Nadat de brandweer met speciaal gereedschap de sluisdeuren wist te ontzetten konden deze weer worden gesloten. Op dat moment kwam de geplette rubberboot tevoorschijn. Duikers hebben de sluis afgezocht naar andere personen, maar verder werd er niemand aangetroffen. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is onbekend.

2 gedachten over “Gewonde bij ongeval in Sluis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *