Twee mannen gezocht na brand Staatsliedenwijk

Bij een portiekflat aan de J.G. Suurhoffstraat is zaterdag aan het eind van de middag een bromfiets en vlammen opgegaan. De politie zoekt naar twee mannen vanwege de brand.

Rond 17:45 uur kwam een melding binnen dat er een bromfiets in brand stond bij de J.G. Suurhoffstraat. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust. De ingang van de portiekflat raakte licht beschadigd.

Burgernet
De politie heeft via burgernet een signalement verspreid van twee mannen die iets met de brand te maken zouden hebben.  Beide mannen zijn naar schatting 23 jaar oud. Verdachte 1: donker getint, droeg een zwarte hoody en een trainingsbroek. De tweede verdachte was licht getint, droeg een donkerblauwe hoody en een trainingsbroek.

4 gedachten over “Twee mannen gezocht na brand Staatsliedenwijk

 • 9 september 2018 om 00:22
  Permalink

  Weer van dat smerige getinte allochtone tuig. Wordt hoog tijd dat dat nutteloze gaius eens goed aangepakt wordt.
  Wat een zegen is die multiculturele samenleving toch, maar niet heus. De meeste Nederlanders hebben er hun buik van vol.

  Beantwoorden
  • 9 september 2018 om 07:22
   Permalink

   Zo Jan, lucht het op? Denk dat je maar in een hutje op de hei moet gaan zitten want Nederland van toen is allang niet meer. En tuurlijk moet iedereen met Ze poten van andermans spullen afblijven. Maar om meteen alle culturen en de samenleving af te bekken gaat wel erg ver. In elk cultuur zit tuig. Fijne dag

  • 10 september 2018 om 14:55
   Permalink

   Inderdaad..elke keer weer allochtonen.
   En waar je ook loopt in Almere of in welke buurt je ook komt of woont..het zit inmiddels al HELEMAAL vol met dit soort tuig.
   Héél Almere is inmiddels al VERZIEKT! De hele dag zitten ze stikkies te paffen, drank en energie shit zuipen, GEEN zin om te werken en de hele dag vrouwen lastig vallen..ohh ja, en de buurt onveilig maken en er een GHETTO van maken!!

 • 10 september 2018 om 03:34
  Permalink

  Als ik jou vertel wat er wereldwyd gebeurd zul je schrikken van de aardbewoners zelf..

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *