Nieuws

Scooterrijder ernstig gewond na aanrijding met paaltje

Donderdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Gorichemgracht in Stedenwijk. De scooterrijder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond omstreeks 20:30 uur plaats ter hoogte van de kruising met het Dordrechtplein. De scooterrijder, komend vanuit de richting van Het Baken Trinitas lyceum, botste op een paaltje. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen. Het personeel van de traumahelikopter is door de politie vanaf de landingsplaats nabij ’t Oor naar de plaats van het ongeval gebracht.

De scooterrijder is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de plaats van het ongeval in beeld gebracht. Vermoedelijk heeft de scooterrijder het paaltje over het hoofd gezien. De Gorichemgracht is ten tijde van de hulpverlening afgesloten geweest.

5 gedachten over “Scooterrijder ernstig gewond na aanrijding met paaltje

 • Jan van dijk

  Het zijn ondingen hier in Zwolle zijn ze allemaal weggehaald, ook na meerdere ongelukken.
  Een paal hoort toch niet midden op het pad te staan, morgen overal verwijderen voor dat er nog meer ongelukken gebeuren.

  Beantwoorden
 • Sabrina

  waarom zou zo een paaltje er niet mogen staan je moet gewoon opletten waar je rijd

  Beantwoorden
 • Ik ken deze man, heeft al 4x ongeluk gehad met drank op, zal nu wel zelfde liedje zijn.
  Geen medelijden, beter hij gewond als een ander.

  Beantwoorden
 • U rijdt zeker zelf geen scooter hé, soms staan er ergens paaltjes dat je denkt wie heeft dit bedacht om ze hier neer te zetten en dan denk ik de meeste ook nog zonder goeie reflectie punten zodat je zeker s,avonds geen paaltje ziet tot dat je hem voelt. Mag dus op sommige plekk en echt wel weg gehaald worden .

  Beantwoorden
 • Het grote probleem van geen paaltjes is dat menig automobilist het nodig vind om van fietspaden gebruik te maken. Ook zeker niet de meest veilige situatie. Waarom de paaltjes niet plaatsen waar een knipperend led lampje inzit. Lijkt mij een win win situatie.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *