Nieuws

Opnieuw schoten in Tussen de Vaarten

De politie is donderdagavond opnieuw uitgerukt voor een schietpartij in Tussen de Vaarten. Ook dit keer hoorden buurtbewoners harde knallen en zagen vervolgens drie jongens er vandoor gaan.

Het incident vond plaats op het Penseelpad ter hoogte van de Jozef Israƫlslaan. De politie sloot direct de omgeving af en op strategische punten stonden agenten met kogelwerende vesten op de uitkijk. Een munitiehond heeft het gebied afgezocht en trof hierbij hulzen aan. Omdat er geen inslagen zijn gevonden gaat de politie er van uit dat dit knalpatronen zijn geweest.

De politie heeft niemand aangehouden maar is wel op zoek naar getuigen. Getuigen die rond 22.10 uur schoten hebben gehoord in de omgeving van het Penseelpad en daarbij de drie betreffende personen hebben gezien of weet waar ze heen zijn gegaan wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844.

Het is niet de eerste keer dat de politie op het Penseelpad onderzoek doet, slechts negen dagen eerder deed de politie ook al onderzoek naar een schietpartij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *