Nieuws

Persoon gewond bij schietpartij in Stedenwijk

Op dinsdagavond 14 augustus vond op de Amstelveenstraat een schietincident plaats. Een persoon raakte hierbij gewond.

Rond 21.50 uur kreeg de politie een melding over een mogelijk schietincident. Agenten die het eerst ter plaatse kwamen troffen geen slachtoffer meer aan, maar getuigen wisten te melden dat hij gewond was en vermoedelijk naar het ziekenhuis was vervoerd. Dit bleek te kloppen. In het ziekenhuis werd een 31-jarige Almeerder aangetroffen die gewond bleek te zijn en betrokken was bij het incident. De politie heeft een buurtonderzoek uitgevoerd en stelt een onderzoekt naar de verdachte en de toedracht.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met getuigen van het schietincident of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

 

Een gedachte over “Persoon gewond bij schietpartij in Stedenwijk

  • Gerard L

    Ah geweldig. Dat is op steenworp afstand van mijn voordeur. Moet zeggen niks gezien of gehoord te hebben. Ik weet echter niet wat ik hiervan moet vinden. ’t Verbaast me niks dat dit gebeurd maar moet ik me zorgen maken om mijn veiligheid…? Het komt allemaal wel heel dichtbij zo.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *