Nieuws

Gewonde bij steekincident in De Marken

Dinsdag aan het eind van de middag heeft er een steekincident plaatsgevonden in Almere Haven. De politie zoekt naar de verdachte.

Rond 17.35 uur kreeg de politie een melding over een steekincident. Het slachtoffer, een 18-jarige inwoner van Almere, werd aangetroffen in een tuin van een woning aan de Vrijmark. Hij bleek gewond te zijn en vertelde dat hij was gestoken tijdens een conflict. De jongeman werd vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft een buurtonderzoek verricht en stelt een onderzoek in naar de verdachte en de toedracht.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met getuigen van het steekincident of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

5 gedachten over “Gewonde bij steekincident in De Marken

 • Waarom altijd weer een “donker getint type” ???

  Beantwoorden
  • Jan Broekonderwater

   Het zijn ook wel eens bontkraagjes.

  • hou jij je snuit wit papier

 • Beste Nicky. Het is een signalement. Waarom zou dat niet kunnen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *