Kort nieuws

Auto te water naast Spectrumdreef

Op de Spectrumdreef is donderdagmiddag een auto van de weg geraakt en in het water beland. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij.

Rond 17:15 uur reed de automobiliste ter hoogte van de rotonde met de Antillenweg van het talud af. De auto reed vervolgens door over het gras en kwam daardoor in het naastgelegen water terecht. De bestuurster van de auto is gecontroleerd in een ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft uit voorzorg duikers van de brandweer ter plaatse laten komen om te controleren of er geen andere personen in de auto zaten. Twee duikploegen kwamen met spoed ter plaatse. Uiteindelijk bleek er niemand meer in het voertuig te zitten. Een bergingsbedrijf zal het voertuig binnenkort uit het water halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *