Kort nieuws

Politie onderzoekt auto Kimwierde

In de Wierden in Almere Haven heeft de politie gezocht naar een verdacht persoon. Op de Kimwierde is een blauwe auto in beslag genomen. De actie had te maken met het schietincident in Parkwijk eerder vandaag.

De politie heeft in de Wierden gezocht naar een verdacht persoon van het schietincident in Parkwijk. Via Burgernet heeft de politie een signalement verspreid. “Man, negroide, 20 jaar oud, zwart kroeshaar, 1.75 meter lang, blauwe jas/trui met capuchon.”

Naar aanleiding van het schietincident in Parkwijk werd gevraagd uit te kijken naar een blauwe Toyota. De recherche en forensische opsporing hebben bij een parkeerplaats aan de Kimwierde een auto blauwe Peugeot in beslag genomen. In de bosjes rondom de parkeerplaats is met een politiehond gezocht.

Een woordvoerder van de politie bevestigd dat de actie op de Kimwierde te maken had met het schietincident in Parkwijk eerder vandaag. Vanwege het onderzoek is er niet meer informatie beschikbaar.

 

Een gedachte over “Politie onderzoekt auto Kimwierde

  • Trouwens wanneer vegen onze helden in het blauw de apenheul eens schoon? Als er vier kinderen met een skateboard op een schoolpleintje aan het spelen zijn worden ze weggestuurd met een APV. Heel Almere weet dat er op het Festivalpleintje al een paar jaar wordt gedeald in cocaïne en heroïne. Meisjes aangezet worden tot prostitutie en allerlei gestolen spullen worden geheeld. Maarja, een paar jochies van 12 zijn makkelijker weg te sturen dan 30 negers met minimaal een mes op zak… Toch blauwe helden?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *