Nieuws

Gewonde bij schietincident Parkwijk

Bij een schietincident in Parkwijk is dinsdagmiddag een persoon gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart. 

Het schietincident gebeurde rond 15:00 uur in de Hypericumstraat. Een persoon raakte bij het schietincident gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Getuigen melden aan HV-Almere dat er meerdere keren zou zijn geschoten.

Het is niet bekend hoe het slachtoffer er aan toe is. Een verdachte zou zijn weggereden in een blauwe Toyota. Heeft u iets gezien? Bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Een gedachte over “Gewonde bij schietincident Parkwijk

  • Teringdealertjes van het festivalpleintje. Dat ze elkaar allemaal maar een rolstoel of een kist inschieten. Sukkels, denken stuk voor stuk Brunswijk of Bouterse Himself te zijn en beginnen elkaar nu al te beschieten om kleine dingetjes. Goedzo. Ze mogen van mij allemaal kapot. Net zo kapot als dat ze met hun koleredrugs jouw en mijn kind naar de kloten helpen, desnoods achter de ramen zetten en zelf met hun luie stinksmoel op de apenheul tussen de bomen liggen te kaarten de hele dag… Kankerlijers!!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *