Persberichten

Getuigen gezocht van overval op Subway

Op zondag 1 juli werd de Subway aan de Traverse in het centrum van Almere Stad overvallen. De politie zoekt getuigen.

Rond 10.15 uur, vlak nadat een medewerkster de zaak had geopend, kwamen twee mannen binnen. De mannen liepen direct naar de balie en onder bedreiging van een wapen werd de vrouw gesommeerd de kluis te openen. Toen dit was gebeurd renden de mannen weg met de inhoud van de kluis, een onbekend geldbedrag. Het slachtoffer bleef hevig geschrokken achter, waarna de politie werd gealarmeerd.

Signalementen

De eerste verdachte,heeft een donkere huidskleur en is tussen de 18 en 25 jaar oud. Hij is tussen de 1,75 en 1,80 meter lang en heeft een slank postuur. Hij heeft donkere ogen en rond zijn ogen was zwarte schmink aangebracht.  Hij droeg een zwarte joggingbroek en een zwart vest met een capuchon die hij over zijn hoofd had. Hij had twee verschillende handschoenen aan: een zwarte en een soort tuinhandshoen. Verder sprak hij Nederlands zonder opvallend accent.

De tweede verdachte is ook een man met een donkere huidskleur van tussen de 18 en 25 jaar oud. Hij is tussen de 1.75 en 1.80 meter lang en heeft een slank postuur. Ook hij heeft donkere ogen en had zwarte schmink rond zijn ogen. Hij droeg een zwarte joggingbroek, een zwart vest met een capuchon die hij over zijn hoofd had en een donkere jas. Hij droeg aan beide handen tuinhandschoenen die wit/beige van kleur waren.

Iets gezien?

De recherche is een onderzoek gestart en vraagt mensen die iets hebben gezien, contact op te nemen via 0900-8844. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *