Persberichten

Almeerder aangehouden in onderzoek overval

De recherche heeft dinsdagochtend een 19-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval op het Amac-filiaal in Uitgeest.

Op 14 november 2017 werd de winkel in Uitgeest overvallen door twee overvallers. Een van overvallers bedreigde het personeel met een vuurwapen en de ander met een hamer. Zij dwongen personeel om geld uit de kassa af te geven en namen meerdere goederen mee. Hierna verlieten zij de winkel en gingen ervandoor in een zwarte Audi 4 Avant. Deze Audi werd later teruggevonden in Velsen-Noord. De beelden van deze overval werden vertoond in Opsporing Verzocht op 3 juli jl.

De recherche heeft in dit onderzoek een 19-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze overval. Zijn rol wordt onderzocht. De man is ingesloten en de rechercheurs zetten het onderzoek voort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *