Nieuws

Scooterrijder gewond na botsing met streekbus Karoenpad

Bij een ongeval op de busbaan in Filmwijk is maandagochtend een scooterrijder gewond geraakt.

Dat gebeurde rond 08:15 bij de overgang op het Karoenpad. Door nog onbekende oorzaak kwam het tot een botsing tussen de scooterrijder en een streekbus die richting het Walt Disneyplantsoen reed. Door de aanrijding kwam de scooterrijder enkele meters op de busbaan pas tot stilstand. De hulp van het gealarmeerde Mobiel Medisch Team uit Amsterdam bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. Het slachtoffer is later per ambulance met spoed naar het Flevoziekenhuis gebracht.

Ten tijde van het ongeval waren de verkeerslichten buiten werking. Verkeersongevallenanalisten van de politie doen verder onderzoek naar de oorzaak. Vanwege het ongeval en het daaropvolgende onderzoek is het busverkeer enige tijd gestremd geweest.

2 gedachten over “Scooterrijder gewond na botsing met streekbus Karoenpad

  • Er was paar dagen dat de stoplichten orand knipte om dat met busbaan beestig zijn vanaf vrijdag all

    Beantwoorden
  • ben erg benieuwd hoe het gaat met haar, namens me zoon die in deze bus zat. hij had het er nog over gisteren, wens haar ouders veel sterkte met herstel.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *