Kort nieuws

Buitenring kort gestremd door autobrand

Een deel van de Buitenring is vrijdagmiddag korte tijd gestremd geweest door een autobrand. De weg is inmiddels weer vrij.

Rond 13:30 uur vloog op de rotonde met de Bosranddreef een auto in brand. De brandweer was snel ter plaatse en heeft het vuur gedoofd. Vermoedelijk is een technisch defect in het motorcompartiment de oorzaak geweest van de brand.

De auto stond midden op de rotonde in brand. Verkeer vanaf de Buitenring richting de Bosranddreef stond daardoor enige tijd vast. Agenten en brandweermannen hebben de auto aan de kant geduwd. De auto isĀ  later door een bergingsbedrijf weggesleept. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *