Nieuws

Vernielingen en brandstichting Luierpark

Foto: Politie

In het Luierpark in de Almeerse Stripheldenbuurt is brand gesticht en zijn een tweetal bomen vernield. Het Luierpark is opgericht om voor pasgeboren baby’s een boom te planten en zijn er voor overleden kinderen bomen te plaatsen.

Volgens de politie zouden de vernielingen hebben plaatsgevonden in de afgelopen vier dagen. Twee bomen zijn opzettelijk gebroken en op een picknicktafel is brand gesticht. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Omdat nog niet helemaal duidelijk is wanneer de picknicktafel is vernield hoopt de politie ook dat iemand weet wanneer de tafel nog niet beschadigd was. Heeft u iets gezien, of weet u wanneer de picknicktafel nog heel was? Bel de politie op 0900 – 8844.

Het is niet de eerste keer dat er vernielingen zijn in het park. Op 6 augustus 2017 werd een steen bij een van de bomen weggehaald die daar lag ter nagedachtenis aan een overleden kind. Ook toen werd de picknicktafel vernield. De initiatiefnemer van her park plaatse vanmorgen een emotioneel filmpje op Facebook over de recente vernielingen.

 

5 gedachten over “Vernielingen en brandstichting Luierpark

 • Ik zeg gewoon veel meer camera’s ophangen door almere heen zodat je ze op heterdaad of anders achteraf kan pakken zoals je ziet in het programma Meldkamer

  Beantwoorden
 • Zodat je gestalkt wordt door een man die vanuit de cameralenzen meekijkt ?

  Beantwoorden
  • Ik weet niet waar je het over hebt en onder welke steen je vandaan komt maar er hangen al aardig wat camera’s door almere heen waarmee cameratoezicht/meldkamer meekijkt.

  • moet je gewoon ervoor zorgen dat je niks te verbergen hebt.
   dit klinkt namelijk alsof je niet wil dat er wordt gezien wat je doet.
   ik zie verder geen problemen met het toezicht alleen mensen die wat doen dat niet echt *kuch* legaal *kuch* is hebben er problemen mee.

 • Wat enorm triest, wat verdrietig voor de ouders. Enorm respectloos en getuigt van weinig empathie. Misschien kan er wat vaker door de bikers vd politie gepatrouilleerd worden.
  Gestalkt door camera’s? Wat een merkwaardige reactie, getuigt ook van weinig inzicht en empathie van deze Piet.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *