Nieuws

Parkeergarage in Centrum gesloten na autobrand

Maandagmiddag om vijf uur heeft er een felle brand gewoed in de Metropole garage in Centrum.

Op de eerste verdieping was een auto door een technisch mankement in brand gevlogen. De eigenaar van de auto heeft nog geprobeerd andere auto’s te ontzien. Bij de brand kwam veel rook vrij, waardoor de omgeving ruim werd afgezet. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om de brand te blussen en schaalde ook op naar ‘middelbrand’.

Er raakte drie auto’s zwaar beschadigd en zijn total loss. Zowel de Metropole garage als de Regisseur garage werden allebei afgesloten. De Regisseur garage werd na een half uur weer vrijgegeven. Van de Metropole garage mochten de eigenaren rond 18 uur per verdieping hun auto ophalen en naar buiten rijden. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *