Nieuws

Opnieuw veel overlast na onweersbuien

Donderdag trokken aan het begin van de middag zware onweersbuien over Almere. Verschillende meldingen van wateroverlast waren het gevolg.

De brandweer is voor verschillende meldingen van wateroverlast in actie gekomen. Almere Poort trof het zwaar. De brandweer is onder andere op de Beneluxlaan en Hoogduinstraat naar woonhuizen geweest. Ook stond er een auto vast onder het onder gelopen viaduct van de Poortdreef. Verschillende straten en busbanen in de stad liepen onder.

De brandweer is ter plaatse geweest bij een kinderdagverblijf aan de Lierstraat in Muziekwijk voor wateroverlast. De brandweer is verder uitgerukt naar de Betje Wolffstraat in Literatuurwijk voor een ondergelopen straat.

In Muziekwijk stonden meerdere auto’s vast onder de ondergelopen viaducten. Bij het spoorviaduct van de Bartokweg poogde een auto door het water heen te rijden. De auto is door een berger uit het water getrokken. Even verderop probeerde een andere auto onder het spoorviaduct van de busbaan nabij de Louis Armstrongweg door het water te rijden, ook deze auto kwam vast te zitten.

Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *