Nieuws

Meet and Greet #PAB247 2018

Op het Rio de Janeiroplein in Almere Buiten is zaterdag 12 mei het jaarlijkse Meet and Greet gehouden door Politie Almere Buiten Hout. Het was de zevende editie van het evenement.

De Meet en Greet werd gehouden in het centrum van Almere Buiten. De opzet van het evenement was kleiner en er waren andere partners aanwezig in vergelijking met voorgaande edities. Het thema was jeugd en veiligheid, wat terug te zien was in de stands die aanwezig waren. Het wijkteam, bureau halt, Tactus verslavingszorg en verschillende andere instanties waren aanwezig met kraampjes.

Zoals van ouds konden kinderen een kijkje nemen bij verschillende politievoertuigen. De brandweer, ambulance en de NS waren ook aanwezig. In het Mobiele Media Lab kon men meedoen aan een quiz. Bij de stand van het Rode Kruis konden kinderen meedoen aan de brancardrace en bij de de jeugdbrandweer konden kinderen spuiten met een echte brandweerslang.

Het evenement trok met name ouders met kinderen, wel was er minder publiek dan bij de voorgaande editie. (Foto’s staan onder video)¬†

Een gedachte over “Meet and Greet #PAB247 2018

  • Politie aanwezigheid om de band te versterken en voor te lichten a la. Maar wat doet de beroepsbrandweer er?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *