Persberichten

Man raakt gewond bij poging tot beroving

Een man uit Almere is maandagavond 30 april licht gewond geraakt bij een (poging) straatroof. De recherche zoekt getuigen.

Een 27-jarige man uit Almere is maandagavond 30 april licht gewond geraakt bij een (poging) straatroof. De man liep rond 22.40 uur over de Staalstraat toen hij werd bedreigd door een jongen. Er ontstond een worsteling waarbij de Almeerder is gestoken. De jongen is vervolgens weggerend in de richting van het Piet Moeskoppad. Het slachtoffer heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen en heeft aangifte gedaan.

Getuigen

De politie heeft dit incident in onderzoek en zoekt getuigen. Het signalement van de dader: donker getint, ongeveer 1.60 meter lang en in het zwart gekleed.  Heeft u iets gezien of heeft u informatie over de identiteit van de dader, belt u dan met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

2 gedachten over “Man raakt gewond bij poging tot beroving

  • Het kan in Almere… Sterkte voor het slachtoffer!

    Staat daar vol met (gemeente) camera’s, moeten toch beelden van zijn?
    Zou goed zijn als de politie veel sneller beelden verspreid, liefst binnen enkele minuten na het incident.

    Beantwoorden
  • Dit soort daders komen pas naar buiten als het donker is dan zijn ze niet te zien op de camera’s

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *