Nieuws

Groot politieonderzoek na beschieting bedrijfspand Xenonstraat

In de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 mei is een bedrijfspand aan de Xenonstraat beschoten. Rond 05:30 uur ontdekte een beveiliger dat er meerdere kogelgaten in een garagedeur te zien waren. De gealarmeerde politie startte ter plekke met een onderzoek.

In verband met eventuele explosieven in het pand zette de politie de omgeving rond het pand ruim af. De Explosieven Opruimingsdienst kwam ter plaatse om dit te onderzoeken. Ook was de brandweer en ambulance preventief aanwezig. Rond 9:00 uur werd het pand vrijgegeven en is de Forensische Opsporingsdienst van de politie begonnen met een sporenonderzoek bij het pand.

De recherche doet ook onderzoek en is op zoek naar getuigen of personen die eerder of diezelfde nacht iets verdachts hebben gezien of meer informatie hebben. De recherche in Almere is te bereiken via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via tel. 0800-7000 of M-online.

Een gedachte over “Groot politieonderzoek na beschieting bedrijfspand Xenonstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *