Nieuws

Brandweer druk met hooibrand Stripheldenbuurt

Brandweerlieden hebben zondagavond hun handen vol gehad aan een hooibrand in de Stripheldenbuurt. De brand is inmiddels uit.

De brandweer kreeg even voor 18:30 uur een melding van een brand in de groenstrook tussen de Buitenring en de Carl Barksweg. Aan de rand van het braakliggend terrein aan De Stripmaker stond een grote hoop met hooi in brand.

Brandweerlieden bestreden de brand met schuim en hebben geprobeerd de berg uit elkaar te krijgen. Een uur na de melding kwam een tweede brandweerploeg ter plaatse om te assisteren. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.

De gemeente heeft later vanavond een graafmachine laten komen om het hooi uit elkaar te halen. De brandweer heeft het hooi nogmaals nat gespoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *