Nieuws

Politie geeft beelden vrij van beschieting woning Seizoenenbuurt

Het programma Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond beelden uitgezonden hoe een woning aan de Maandagstraat beschoten werd. Twee jongens reden weg op een scooter.

Die zaterdagavond 31 maart zagen de bewoners rond 18.50 uur twee onbekende jongens voor hun huis staan. Plotseling zagen en hoorden zij dat er meerdere keren werd geschoten. Niemand raakte gewond, wel liep het huis schade op. De twee jongens reden weg in de richting van de Dinsdagstraat op een vermoedelijk blauwe scooter.

Camerabeelden
Van de beschieting zijn camerabeelden. Op die beelden zijn de twee jongens te zien. Ook het schieten is te zien en te horen. Mogelijk dat de twee door getuigen herkend worden, of dat getuigen de recherche meer informatie kunnen geven over de vluchtroute. Informatie kan gedeeld worden via de opsporingstiplijn 0800-6070, anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *