Kort nieuws

Fietser aangereden op Twickellaan

In de Landgoederenbuurt heeft zondagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 13:25 uur kwamen op de kruising van de Twickellaan met het Geuzenpad een automobilist en een fietser met elkaar in botsing. De bestuurder van de auto zag bij het oversteken van het fietspad vermoedelijk een jongen op een fiets over het hoofd met een botsing tot gevolg.

De fietser is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeer op de Twickellaan moest tijdelijk omrijden.

4 gedachten over “Fietser aangereden op Twickellaan

 • Iedereen moet denken aan zijn eigen veiligheid. Dus waarom verwachten mensen voorrang ? Zelfs bij een stoplicht kruising gaat het mis. Waarom krijgen fietsers uberhaupt voorrang in Almere? Autowegen zijn extremer als het aan komt op een botsing. Meeste plekken zijn echt onoverzichtelijk!

  Beantwoorden
  • Waarom verwachten mensen voorrang? Omdat de fietser in dit geval voorrang had. Je mag wel een beetje verkeersinzicht verwachten van automobilisten toch? Waar zijn anders nog regels en wetten voor. En de reden dat ’t fout gaat is omdat iemand niet oplet of schijt heeft aan de regels. En uit eigen ervaring kan ik zeggen dat opletten in het verkeer tegenwoordig niet echt hoge prioriteit heeft. D’r rekening mee houden? Nee. Ik steek gewoon over (als ik voorrang heb). Rij me maar aan. Ik zie je wel in de rechtbank.

 • Door mensen als jou ontstaan er botsingen dus.. wat een mentaliteit

  Beantwoorden
 • Safe heeft gelijk, als iedereen denkt aan zijn eigen veiligheid.. Beter voorkomen dan genezen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *