Kort nieuws

Brand in container Edestraat

Dinsdagavond is er brand ontstaan in een container in de Edestraat in Stedenwijk. De brand was snel geblust.

Aanvankelijk werd de brandweer onder lage prioriteit opgeroepen om ter plaatse te komen bij de containerbrand. Echter bleek na korte tijd dat er gevaar dreigde op uitbreiding, hierom is de brandweer met spoed ter plaatse gekomen. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een rolcontainer met karton erin.

Om de brand goed te kunnen blussen is de inhoud van de container eruit gekieperd. De brand was snel geblust en overslag naar de naastgelegen school is voorkomen. De oorzaak van de brand is op dit moment onbekend, brandstichting wordt niet uitgeloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *