Nieuws

Auto gepoogd in brand te steken Gezellenhof

Donderdagavond is er op het Gezellenhof gepoogd een auto in brand te steken. De brand bleef beperkt tot de rechter voorband.

Omstreeks 21:45 uur werd de brand door een buurtbewoner opgemerkt. Het rechter voorwiel van de auto stond in brand. De eigenaar en de brandweer werden opgeroepen. De eigenaar heeft de brand met een emmer water kunnen blussen. De brandweer is vervolgens ter plaatse gekomen en heeft het voertuig gecontroleerd. Al snel kwam men tot de conclusie dat de brand is aangestoken.

De politie is hierom ter plaatse gekomen om een beeld te krijgen van de situatie. De recherche zal de zaak verder in behandeling nemen. De schade is beperkt gebleven tot het rechter voorwiel van de auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *