Nieuws

Verkeershinder na aanrijding Buitenring

Een aanrijding heeft dinsdagmiddag voor enige verkeershinder gezorgd op de Buitenring. Even na vier uur botsten twee auto’s door onbekende oorzaak op elkaar op de rijbaan richting Almere Buiten, ter hoogte van de Bouwmeesterbuurt. Zover bekend is bij het ongeval niemand gewond geraakt.

Eén van de voertuigen kwam in de middenberm tot stilstand. Deze auto heeft forse schade opgelopen. Het andere voertuig stond in de rechterberm, deze kon even later op eigen kracht de weg vervolgen. De politie heeft de betrokkenen geassisteerd bij de afhandeling van de aanrijding. Hiertoe moest één rijstrook voor de veiligheid van de hulpverleners en de inzittenden van de betrokken voertuigen worden afgesloten. Op dit tijdstip, aan het begin van de middagspits, zorgde dat voor enig oponthoud voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *