Nieuws

Schade bij aanrijding op Polderdreef

Op de Polderdreef heeft zaterdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Bij het ongeval raakte niemand gewond. 

Rond 09:00 uur kwamen op de kruising van de Polderdreef met de Springendallaan twee auto’s met elkaar in botsing. Een automobilist komende vanaf de Springendallaan zag een auto die over de Polderdreef reed over het hoofd met een botsing tot gevolg. Een persoon is gecontroleerd in een ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide auto’s raakten door de klap beschadigd en moesten worden weggesleept door een bergingsbedrijf.

Negeren afzetting

Vanwege het ongeval was een deel van de Polderdreef afgesloten door middel van een politieauto die dwars over de weg stond. Ook waren er pylonnen geplaatst. Meerdere automobilisten negeerden de afzetting en reden het ongeval zonder aanwijzing van de aanwezige agenten spookrijdend voorbij.

Eén van de automobilisten zag bij het spookrijden een bergingsauto over het hoofd met een bijna aanrijding tot gevolg. Ten minste één bestuurder heeft een proces-verbaal ontvangen.

3 gedachten over “Schade bij aanrijding op Polderdreef

 • Jemig jammer dat er niet voldoende blauw blauw bij kon zijn om alle negeerders “ op te vangen” met een proces verbaal

  Beantwoorden
 • Ik snap dat mensen over pionnen heen rijden, als er nou pilonnen gestaan hadden….maar ja mensen die brutaal zijn worden dat ook nog eens.

  Beantwoorden
  • Johnny Bravo

   Pylonnen of verkeerskegels.
   Als je dan iemand verbetert,doe het dan ook goed.
   Prutser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *