Nieuws

Gewapende overval op restaurant Belfortplein

Woensdag heeft aan het eind van de middag een overval plaatsgevonden op een restaurant aan het Belfort in Almere Stad. De politie zoekt naar drie verdachten. 

Rond 17.30 uur kwamen twee mannen het restaurant binnen. Het aanwezige personeel bedreigden zij met een steekwapen waarna ze er met de buit vandoor gingen. Buiten stapten ze op een scooter waar nog een derde persoon op zat. De drie reden vervolgens weg.

De mannen zijn alle drie tussen de 16 en 20 jaar oud en hebben een getinte huidskleur. Een van hen heeft een slank postuur en droeg een licht grijze jas. Een andere droeg een zwarte trui met capuchon, een licht grijze broek en zwarte schoenen.

Bent u getuige geweest van de overval? Heeft u de daders zien vluchten? Of heeft u andere informatie? Bel dan met de recherche in Almere via 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Melden kan ook online via politie.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *