Nieuws

Grote inzet hulpdiensten bij stadhuis na anonieme melding

Vrijdagmiddag rond kwart over één werd er alarm geslagen bij het stadhuis en omgeving na een anonieme melding. De hulpdiensten kwamen vervolgens ter plaatse bij het stadhuis.

Volgens de politie zou de anonieme melder hebben laten weten dat er een verward persoon in het stadhuis zou zijn. De politie is daarna een onderzoek gestart. Agenten en stadswachten in burger hielden vier uur lang in het hele centrum extra toezicht. Ook in de naastgelegen bibliotheek werd gezocht. Aan de achterkant van het stadhuis stonden ook de brandweer en een ambulance paraat.

Een speciale eenheid van de politie is ook ter plaatse gekomen. Zij hebben rond kwart voor vijf een inspectie in het stadhuis gedaan. Om vijf uur werd besloten om een deel van het gebouw te ontruimen. Daarna is gebleken dat er geen verward persoon of sporen daarvan zijn aangetroffen. Rond half zes werd het gebouw weer vrijgegeven en kon iedereen weer naar binnen.

Een gedachte over “Grote inzet hulpdiensten bij stadhuis na anonieme melding

  • Geen verward persoon ? Dan is dit vast weer zo,n achterlijke flauwe mafkees die het ff leuk vind de diensten voor jan met de korte achternaam op te laten draven . Hoop dat ze een telefoonnummer hebben en die persoon desnoods eens duidelijk te laten weten als dit een tweede maal gebeurd dat diegene dan op een flinke boete cq straf kan rekenen , dus noteren dat nummer waarmee gebeld is en bewaren .

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *