Kort nieuws

Brandweer rukt uit voor twee stormschades

De brandweer is donderdagochtend in actie gekomen voor twee stormschademeldingen in Almere. 

Rond 09:45 uur kreeg de brandweer een melding van een stormschade bij een woning aan de Cornelis Matelieffstraat in de Oostvaardersbuurt. Een deel van de dakgoot was door de wind los komen te zitten. Brandweerlieden zijn met een hoogwerker omhoog gegaan en hebben de dakgoot met een boormachine vastgezet.

De brandweer is ook uitgerukt naar de Klokkeluiderstraat in het centrum van Almere Stad voor een stormschade-melding. De lampen in de passage bewogen meer als normaal door de wind. Er was geen sprake van gevaar waarop de brandweer retour ging.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *