Kort nieuws

Brandweer bevrijdt duif uit benarde positie

De brandweer heeft zaterdag een duif bevrijd uit zijn benarde positie. De vogel zat vast op een klein balkonnetje in Almere Poort.

De brandweer kreeg om 17:15 uur een melding dat er een duif vast zou zitten op een balkon bij eenĀ appartement aan deĀ Trojestraat. Een duif bleek vast te zitten tussen een balkondeur en een glazen raam. De bewoners waren niet thuis om de deur te kunnen openen.

De brandweer is met een hoogwerker ter plaatse gekomen. Met behulp van een vloertrekker is de duif uit zijn benarde positie bevrijd. Eenmaal terug op de grond is de duif weer vrijgelaten door de brandweer.

2 gedachten over “Brandweer bevrijdt duif uit benarde positie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *