Nieuws

Auto slaat over de kop bij aanrijding Hollandsedreef

Een deel van de Hollandsedreef is woensdagmiddag afgesloten geweest vanwege een aanrijding. Eén van de auto’s sloeg bij de aanrijding over de kop.

Rond 13:45 uur kwamen op de kruising met de Operetteweg twee auto’s met elkaar in botsing. Eén van de auto’s sloeg daarbij over de kop. De drie betrokken inzittenden van de voertuigen zijn nagekeken in een ambulance. Hoeveel personen naar het ziekenhuis zijn vervoerd is niet bekend.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Vanwege de reddings- en bergingswerkzaamheden is de Hollandsedreef tot ongeveer 14:15 uur afgesloten geweest tussen de Bartokweg en de Louis Armstrongweg.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *