Nieuws

Auto belandt op zijkant bij ongeval Polderdreef

Op de Polderdreef is zondagmiddag een auto op zijn zijkant beland. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Rond 12:30 uur reed een auto vanaf de Koppeldreef de Polderdreef op. De auto raakte na de bocht in een slip waarna de bestuurder de auto probeerde te corrigeren. De wielen van de auto raakte een stoep aan de zijkant van de weg waarna de auto op z’n zij ging. De auto kwam aan de andere kant van de bosjes tot stilstand.

De twee inzittenden van de auto konden zelf uit het voertuig klimmen. Een ambulance die ter plaatse was bleek niet nodig te zijn. Een bergingsbedrijf heeft de auto rechtgetrokken en meegenomen. Vanwege de bergingswerkzaamheden was een deel van Polderdreef tijdelijk afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *