Afvalbrand in tuin Goudsbloemweg

In de nacht van donderdag op vrijdag in er brand ontstaan in de achtertuin van een woning aan de Goudsbloemweg in de Bloemenbuurt. Vanwege de kans op overslag naar de woning is de brandweer met hoge prioriteit ter plaatse gekomen.

Aanvankelijk kwam er om 03:00 uur vannacht een melding van een afvalbrand met uitbreidingsgevaar in de Goudsbloemweg. Na enkele minuten werd er echter een tweede blusauto opgeroepen met het bericht woningbrand. Ter plaatse bleek er een brand in de achtertuin te woeden.

De brandweer heeft de brand geblust. Vervolgens hebben de brandweerlieden de woning geventileerd, omdat de rook de woning in was getrokken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.