Nieuws

Zwaargewonde man Dichterhof overleden

De zwaargewonde 18-jarige man die dinsdag is aangetroffen in een woning aan het Dichterhof, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie. 

Naar aanleiding van het aantreffen van een zwaar gewonde man in een woning aan de Dichterhof, is de politie een onderzoek gestart. Dinsdagmiddag rond 15.00 uur kwam een zorgmelding binnen bij de meldkamer van de ambulance over een gewonde man in een woning. Ambulancepersoneel trof inderdaad een zwaar gewonde man aan. In de woning waren nog twee andere mannen aanwezig.

Het ambulancepersoneel vertrouwde de situatie niet helemaal en schakelde de politie in. Om uit te sluiten dat er geen strafbaar feit is gepleegd, is besloten een onderzoek te starten. Twee mannen van 18 en 22 jaar die in de woning waren, zijn aangehouden en zitten vast voor verhoor.

Dit bericht komt van politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *