Persberichten

Twee meisjes met geweld beroofd van telefoon

In het Polderpark in Almere Buiten zijn dinsdagmiddag 30 januari rond 16.30 uur twee meisje van een telefoon beroofd. Zij zijn hierbij door de daders mishandeld. De politie zoekt getuigen.

Die middag speelden twee meisjes op het schoolplein. Rond 16.05 uur werden zij aangesproken door drie meisjes die de tijd wilden weten. Het drietal gaf vervolgens aan dat ze verdwaald waren. De twee meisje hebben het drietal op weg geholpen. In het Polderpark, ter hoogte van een schelpenpad, werd bij één van de twee meiden een telefoon afgepakt. Daarbij werden de twee slachtoffers door het drietal geslagen. De drie daders renden daarna weg in de richting van de M.J. Granpré Molièrestraat.

Signalement

Van de drie daders is het volgende signalement bekend:

– Dader 1: vrouw, ongeveer 16/17 jaar oud, ongeveer 1.50 m lang, blanke huidskleur, zwart krullend haar, donkere kleding, donkerblauwe schoenen met een geel rondje.
– Dader 2: vrouw, ongeveer 16/17 jaar oud, ongeveer 1.70 m lang, getinte huidskleur, droeg een knotje, rode jas en zwarte broek.
– Dader 3: vrouw, ongeveer 16/17 jaar oud, ongeveer 1.70 m lang, getinte huidskleur, droeg een knotje, grijze sjaal met lichtroze ruitmotief

Getuigen gezocht

Bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Dit persbericht komt van politie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *