Nieuws

Twee gewonden na kop-staart aanrijding Havendreef

Dinsdagmiddag heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen drie auto’s op de Havendreef ter hoogte van de Radioweg. Er zijn twee gewonden naar het ziekenhuis gebracht.

Omstreeks 14:30 uur vond de aanrijding plaats. Drie voertuigen botsten op de Havendreef op elkaar ter hoogte van de stoplichten van de Radioweg. Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om de betrokkenen waarvan twee kinderen te controleren op verwondingen. De twee kinderen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De schade aan de voertuigen was aanzienlijk, twee bergers zijn ter plaatse gekomen om de voertuigen af te slepen. Ten tijde van de hulpverlening waren twee rijstroken van de Havendreef in de richting van de Stedendreef afgesloten. Het verkeer kon het ongeval op één rijstrook passeren, dit resulteerde in een file.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *