Kort nieuws

Gewonde bij aanrijding Spoordreef

Op de Spoordreef heeft woensdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 19:00 uur vond op de kruising met de Oreganoweg een aanrijding plaats tussen twee auto’s. Vanwege mogelijke beknelling van één van de inzittenden werd ook de brandweer ingeschakeld. Hun inzet bleek even later niet nodig te zijn omdat er niemand bekneld zat. Eén persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Beide auto’s zijn bij het ongeval beschadigd geraakt en moesten door een bergingsbedrijf worden weggesleept. Vanwege het ongeval is de Spoordreef richting de Markerdreef enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *