Nieuws

Felle brand in schuurtje in tuin Melkdistelstraat

Vrijdagavond is er brand ontstaan in een schuurtje in een tuin van een woning aan de Melkdistelstraat in Kruidenwijk. Er zijn geen gewonden gevallen.

Kort voor 22:00 uur brak er brand uit in de schuur die aan de woning grenst. Vanwege de felheid van de brand, schaalde de brandweer snel op naar ‘middelbrand’. De brandweer is het vuur met blusschuim te lijf gegaan. De brand was snel onder controle. Het was echter lastig om de smeulende resten in het dak van de schuur te doven. De brandweer heeft onder meer een kettingzaag en een breekijzer gebruikt om tot de smeulende resten te kunnen komen.

De brandweer heeft de aan de schuur grenzende woning gecontroleerd. Wat de oorzaak van de brand is, is op dit moment onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *