Kort nieuws

Ernstig ongeval op Buitenring: meerdere gewonden

Op de Buitenring heeft maandagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Daarbij zijn meerdere personen gewond geraakt.

Rond 19:45 uur botsen twee voertuigen op elkaar tussen de Bosranddreef en de Polderdreef. Door de botsing raakten meerdere personen gewond. Na aankomst van de eerste hulpdiensten bleek dat er nog een persoon in een voertuig zat. De brandweer is er bijgehaald om het dak er af te halen zodat het slachtoffer kon worden bevrijd. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse ter assistentie. Uiteindelijk zijn alle slachtoffers per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Verkeersongevallenanalisten van de politie doen onderzoek naar het ongeval. Hierdoor zal de weg voorlopig nog dicht blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *