Kort nieuws

Auto vliegt uit bocht Noorderdreef

Maandagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Noorderdreef ter hoogte van ’t Oor. Er zijn geen gewonden gevallen.

Omstreeks 21:00 uur verloor de bestuurder komend vanaf Almere Haven de controle over het voertuig. Het voertuig botste vervolgens tegen de lantaarnpaal in de middenberm. Een ambulance en de politie zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen aan de betrokkene(n). De ambulancedienst heeft de betrokkene(n) nagekeken op verwondingen, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.

De schade aan de auto is enorm. Een berger is ter plaatse gekomen om de auto te bergen. Ten tijde van de berging was de Noorderdreef in de richting van Almere Haven voor korte duur afgesloten. Het verkeer kon via de Oorweg het ongeval omzeilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *