Kort nieuws

Vier aanhoudingen na ruzie bij supermarkt

De politie heeft maandagmiddag rond 15:00 uur vier personen aangehouden. Bij een ruzie tussen twee personen zou een vuurwapen zijn getrokken.

Het voorval vond plaats bij een supermarkt in de Parkwijk. De politie is met kogelwerende vesten ter plaatse gegaan en heeft het viertal niet ver van de parkeerplaats kunnen aanhouden. Bij de aangehouden verdachten werd geen vuurwapen aangetroffen.  Op de vermoedelijke looproute van de verdachten is door agenten gezocht naar het vuurwapen. Ook een politiehond werd later ingezet op zoek naar het wapen, maar er werd niets aangetroffen.

De winkel en de omliggende parkeerplaats is tijdens de actie open gebleven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *