Nieuws

Opnieuw stormschade station Almere Centrum

Woensdagavond is de brandweer uitgerukt naar het station Almere Centrum in verband met een stormschade melding. De brandweer heeft onder andere een gebarsten glasplaat verwijderd.

Rond 19:15 uur zijn de brandweerlieden met onder andere een hoogwerker uitgerukt naar Almere Centrum. Brandweerlieden hebben vanuit de korf van de hoogwerker de gebarsten glasplaat verwijderd. Daarnaast heeft de brandweer ook een loszittend stuk framewerk verwijderd.

Ten tijde van het valgevaar is de ingang van het station aan de kant van het Mandelapark afgesloten geweest. De rest van het station was wel toegankelijk. Het is niet de eerste keer dat de brandweer uit is gerukt naar het station voor een stormschade. Zo is tijdens de storm van vorige week het station afgesloten geweest door stormschades.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *