Nieuws

Ongeval tussen twee voertuigen Hogering

Vrijdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Hogering ter hoogte van de Herman Gorterweg. De betrokken voertuigen hebben flinke schade opgelopen.

Het ongeval vond kort voor 19:30 uur plaats. Eén van de betrokken auto’s was vermoedelijk aan het keren op de kruising toen het andere betrokken voertuig, die over de Hogering reed, de kerende auto niet meer kon ontwijken. Een botsing was het vervolg. De politie en een ambulance zijn vervolgens ter plaatse gekomen om hulp te verlenen aan de betrokkenen.

Het ambulancepersoneel heeft de verwondingen van de betrokkenen nagekeken. Het was echter niet nodig om één van de betrokkenen met de ambulance naar het ziekenhuis te vervoeren. Ten tijde van de hulpverlening was het kruisen van de hogering in beide richtingen niet mogelijk. Beide voertuigen zijn door een berger meegenomen.

2 gedachten over “Ongeval tussen twee voertuigen Hogering

  • R.van iepenbrink

    Als bewohner van de Herman Gorterweg al 16 jaar weet ik niet beter dat dit een van de gevaarlijkste kruispunt in Almere is.Ook na de verbouwing,zelfs nog erger door de carpoolstrok die eindigt op het kruispunt H.G.weg.dit kruispunt wordt als keerlus gebruikt.Het verkeer komende uit richting Amsterdam maakt hier veel gebruik van.
    Ook is de snelheid door een verkeerslicht minder stukken hoger richting H.G.weg.Dadoor is het er niet beter op geworden,en zullen regelmatig dit soort ongelukken plaats vinden.

    Beantwoorden
  • Het zijn niet die verkeersborden of de kruising of de auto’s, maar de bestuurders zelf die niet aan hun eigen en andere hun veiligheid kan denken..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *