Kleine stormschade in de Indischebuurt

De brandweer is zondagmiddag in Almere Buiten uitgerukt voor een stormschade-melding in de Indischebuurt. 

Een deel van de balustrade van een appartementencomplex aan de Bandastraat zat los en kon mogelijk naar beneden vallen. Brandweerlieden hebben het stuk hekwerk losgemaakt en weggehaald. Mogelijk is het los komen te zitten door de storm van afgelopen woensdag.

De andere delen van de balustrade hebben nadere inspectie nodig. De brandweer stelt de eigenaar van het pand in kennis. Benieuwd naar de andere stormschades? Bekijk dan het artikel over de storm van afgelopen woensdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.