Kort nieuws

Benzinelucht in appartementencomplex Sprenglaar

Dinsdagavond is de brandweer uitgerukt voor een benzinelucht in het appartementencomplex aan de Sprenglaar in Almere Haven. De lucht bleek afkomstig van een lekkende brommer.

Rond 20:45 uur kwam er een melding binnen van een vreemde lucht in de berging van het appartementencomplex. Eenmaal ter plaatse bleek dat het om een sterke benzinelucht ging uit een berging van een bewoner. Toen de brandweer op het punt stond de deur te forceren kwam de bewoner van het betreffende huisnummer aangefietst.

De bewoner opende de deur van zijn berging voor de brandweer. De benzinelucht bleek afkomstig van een in de berging gestalde brommer die benzine aan het lekken was. De brommer is vervolgens buiten neergezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *