Nieuws

Steekincident langs busbaan Pirellipad, twee personen aangehouden

Dinsdagavond heeft er een steekincident plaatsgevonden nabij de busbaan in Bouwmeesterbuurt. Eén slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft twee personen aangehouden. 

Omstreeks 18:40 uur is een persoon langs de busbaan ter hoogte van H.P. Berlagestraat neergestoken. Meerdere ambulances en een traumahelikopter uit Amsterdam zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. Het slachtoffer is onder begeleiding van de MMT-arts per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is in de omgeving op zoek geweest naar de dader. Ook is er uitgebreid forensisch onderzoek gedaan bij de busbaan en in de omgeving daarvan. Het busverkeer heeft tijdelijk stil gelegen tussen Fanny Blankers-Koen en de Bouwmeesterbuurt.

Verdachten aangehouden

De politie meldt dat zij twee verdachten hebben aangehouden. Over de identiteit van de twee personen is op dit moment nog niets bekend. De twee verdachten worden verhoord.

 

6 gedachten over “Steekincident langs busbaan Pirellipad, twee personen aangehouden

 • Is er bekend of het slachtoffer een man of vrouw is? Wij maken ons nogal zorgen. Moeder had allang thuis moeten zijn en is bij ons voor de deur

  Beantwoorden
  • Jelle Laan

   Nee, dat is niet bekend. Wel rijden er vanwege onderzoek geen bussen. Mogelijk dat er daardoor vertraging is ontstaan.

 • Ik heb gehoord dat het slachtoffer is overleden, klopt dit? :(

  Beantwoorden
  • Jongen
   Slachtoffer overleden

 • Rust zacht lieve shaqil de heer ontfermt zich nu over jou jonge mooie ziel ?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *