Nieuws

Opnieuw supermarkt overvallen

Dinsdagavond is een supermarkt aan het Meerveldplein in Haven overvallen. Het is de derde winkel in Almere die wordt overvallen in een week tijd.

Rond 21.20 uur kwamen drie onbekende mannen de supermarkt binnen. Eén van hen had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich. De drie bedreigden de aanwezige medewerkers. Het lukte de overvallers niet om buit mee te nemen. De politie startte daarna een zoekactie naar de drie verdachten die in een kleine donkere auto waren weggereden. Een helikopter van de politie heeft daar korte tijd bij geassisteerd.

Zondag werd in de Waterwijk ook al een supermarkt overvallen. Het ging toen om een gewapende overval op de Jumbo. Vrijdag werd een winkel aan de Kruisstraat in Haven gewelddadig overvallen. Naar aanleiding van de recente overvallen is er extra politietoezicht ingesteld. Met name rond opening en sluiting van de winkels is de politie zichtbaar en onzichtbaar aanwezig. Daarnaast is de recherche volop bezig met het onderzoek naar de overvallen.

3 gedachten over “Opnieuw supermarkt overvallen

  • Mischien handig om te weten welke kant hij opging aangezien je richting jeugdland richting gouwen kan of langs jeugland richting stad of via de aquamarijn verder richting meerveld of via de motorclub en de rugby langs de Vila wijk meerveld of door richting de wierde.

    Beantwoorden
  • Ik zag wel een Nissan Micra Zwart rond 19:30 weg rijden via Sluip weg richting A6

    Beantwoorden
    • Wellicht je bevindingen van de zwarte auto aan de politie medegedeeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *